AKTUELLT

 • 2017-04-24

  Kran nummer 8000

  Grattis till Wiklunds Åkeri som med sin senaste beställning hos Hinz blir ägare av Palfinger-kran nummer 8000 i Sverige! Det […]

 • 2017-02-01

  Service- och reparationsavtal i 2 år

  Just nu erbjuder vi service- och reparationsavtal i 2 år eller 2000 drifttimmar på EH- och SLD-kranar från PK 12002 […]

 • 2017-01-11

  Bilar som jobbar

  Den 26-29 januari finns vi på mässan Bilar som jobbar. Välkomna att besöka oss i monter C20:51. Ni hittar mer information om […]

 • Nyhetsarkiv
Hinz

Om Hinz

Hinz Försäljnings AB grundades 1973 av Bertil Hinz och är Palfingers generalagent i Sverige. Vi marknadsför, säljer och levererar kranar och lastväxlare till kunder inom åkeri, industri, skog, sjöfart, lantbruk och järnväg.

Palfinger är världsledande inom krantillverkning och vida kända för sin höga kvalitet, lätta och smidiga konstruktioner med hög kapacitet. Palfinger är det företag som alltid är innovativa. Exempelvis så började Palfinger som första kranföretag i modern tid att använda dubbla länksystem på kranarna, slanglösa utskjutssystem, använda höghållfasta stålkvaliteter i sina konstruktioner, extra vipparmsvinkel på vipparmen med mera.

Hinz Försäljnings AB har idag 66 anställda med huvudkontor och lager i Borlänge, Lager/verkstad samt säljkontor i Segeltorp, Järfälla, Göteborg och Malmö. Reservdelslagret i Borlänge täcker 90% av kundernas behov. Hinz har cirka 70 olika samarbetspartners från Överkalix i norr till Malmö i Söder. Dessa hjälper till med kundanpassade lösningar, monterar, reparerar och många fungerar som återförsäljare. För oss är alltid kundens behov det viktigaste!

Välkommen till Hinz Försäljnings AB!

 

Di Gasell 2009Beyond Skiing 2015Geblod.nu
Lions Cancer font GetFile         Rating AAA