AKTUELLT

Hinz

Om Hinz

Hinz Försäljnings AB grundades 1973 av Bertil Hinz och är Palfingers generalagent i Sverige. Vi marknadsför, säljer och levererar kranar och lastväxlare till kunder inom åkeri, industri, skog, sjöfart, lantbruk och järnväg.

Palfinger är världsledande inom krantillverkning och vida kända för sin höga kvalitet, lätta och smidiga konstruktioner med hög kapacitet. Palfinger är det företag som alltid är innovativa. Exempelvis så började Palfinger som första kranföretag i modern tid att använda dubbla länksystem på kranarna, slanglösa utskjutssystem, använda höghållfasta stålkvaliteter i sina konstruktioner, extra vipparmsvinkel på vipparmen med mera.

Hinz Försäljnings AB har idag 66 anställda med huvudkontor och lager i Borlänge, Lager/verkstad samt säljkontor i Segeltorp, Järfälla, Göteborg och Malmö. Reservdelslagret i Borlänge täcker 90% av kundernas behov. Hinz har cirka 70 olika samarbetspartners från Överkalix i norr till Malmö i Söder. Dessa hjälper till med kundanpassade lösningar, monterar, reparerar och många fungerar som återförsäljare. För oss är alltid kundens behov det viktigaste!

Välkommen till Hinz Försäljnings AB!

 

Fo¦êretagsga¦èva-2017-570

 

Di Gasell 2009Beyond Skiing 2015Geblod.nu
Lions Cancer font GetFile         Rating AAA